Jonni Takala & Jamifox
OrkesteriJonni Jonni Takala (laulu)

Laulaja, Jouni ”Jonni” Takala, syntynyt 50-luvun puolivälissä, tangomusiikin kulta-aikoihin. Siviiliammatissa, eli ”oikeissa töissä” hän on työskennellyt sähköasentajana jo yli 30 vuotta. Jonni on Jamifox-orkesterin ainut alkuperäisjäsen.

Jonnin musiikkiura alkoi mieskuorossa, jossa vierähti 7 vuotta. 90 –luvun alussa tulivat mukaan myös karaoke- ja lavatähti kisat (v.94), sekä keikkailua eri kokoonpanoilla.
Ensimmäisen täyspitkän CD:n jälkeen alkoi ajatuksissa kyteä oma bändi, jolloin syntyi JAMIFOX......Reiska Reijo Kurvinen (rummut, laulu, taustalaulu)

Reiska on 50–luvun ”ihmelapsi”. Hän soitti Rakuunasoittokunnassa vakanssilla vuodesta 1975, josta jäi eläkkeelle 1.3.2004 täysin palvelleena Luutnanttina. Soittanut:

Kauko Ikonen orkesteri
St.Michel Group
Tim Jami
Pekka Kaarna kvartetti
Raija ja Siniset
Korsuorkesteri
KonkaritJari
Jari Hakuli (kitara, basso, laulu, taustalaulu)

Jari on 60 –luvulla syntynyt ja saman aikakauden rautalanka- ja beatmusiikista pitävä basisti/kitaristi. Hänen mielimusiikkia ovat myös 50-luvun rock´n roll ja tanssimusiikki. Orkesterissa hoituvat myös taustalaulut stemmoissa. Soittanut:

The Slights
Reijo Kalevi & Pojat
Duo 60`s
Beatline
Lisäksi tuurauksia eri kokoonpanoissaMika Mika Hiltunen (koskettimet, haitari, taustalaulu)

Mika on Kultaisen 1970-luvun loppupuolella syntynyt soittosivutyöläinen soittimenaan koskettimet ja haitari. Tarpeen vaatiessa irtoaa myös nakkibassot synasta. Kitara menee nuotiotarpeiksi tai illanistujaisiin. Mika on soittanut Jamifoxissa vuodesta 2001 lähtien. Soittanut:

Melkutus
VentoVieraat
Masa & Marsiband
Kyllin pätevät
Tex And The Willers
Lisäksi tuurauksia eri kokoonpanoissa

 
 
Design downloaded from free website templates.